Problemática en el sector de residencias geriátricas,

USO Illes Balears se reunió este lunes 7 de agosto con el Diputado de Podem, Carlos Saura, para poner de manifiesto la problemática que existe en el sector de residencias geriátricas, en cuanto a las ratios de personal y las cargas de trabajo inasumibles.
Se solicitó la revisión de estas ratios para adaptarlas a la realidad existente en la residencias para  conseguir unas condiciones laborales dignas, el reconocimiento de la profesión (actualmente muy precarizada y feminizada)  y, en consecuencia, mejorar la calidad de vida de las personas mayores usuarias de estos centros.

USO Illes Balears es va reunir aquest dilluns 7 d'agost amb el Diputat de Podem, Carlos Saura, per posar de manifest la problemàtica que existeix en el sector de residències geriátricas, en quant a les ràtios de personal i les càrregues de treball inassumibles.
Es va sol·licitar la revisió d'aquestes ràtios per tal d'adaptar-les a la realitat existent a les residències, per a aconseguir unes condicions laborals dignes, el reconeixement de la professió (actualment molt precarizada i feminitzada) i, en conseqüència, millorar la qualitat de vida de les persones majors usuàries d'aquests centres.

  Carol Abad
  tlf: 652424346
Secretària Igualtat i
Formació Sindical